Over ons

Over Gebr. van de Beek

Het bedrijf wordt aangestuurd door Bert, Hendrie en Henk van de Beek.
Met veel van hun klanten hebben zij een langdurige en persoonlijke relatie. Mede daardoor kunnen zij adequaat inspelen op nieuwe situaties en hun klanten doelmatig adviseren.
Ook met nieuwe relaties denken zij graag mee en zullen zij er alles aan doen om hun wensen op een zo efficiënt mogelijke en duurzame wijze uit te voeren, uiteraard tegen een zo scherp mogelijke prijs.

Een stukje geschiedenis;
Eind jaren 40 van de vorige eeuw begon Vader Henk van de Beek naast zijn gemengd boerenbedrijf met loonwerk voor boeren in de omgeving en in de bosbouw. Dit nam in de loop van de vijftiger jaren zo’n vlucht, dat in 1959 inschrijving bij de Kamer van Koophandel plaatsvond. Loonbedrijf H. van de Beek was een feit.

161.palmbosch
Boerderij Palmbos, in 1960 door brand verwoest

In de beginperiode werkte hij alleen met paarden, maar in de loop van de tijd deden tractoren hun intrede.

Zijn 4 zonen werkten na schooltijd en in de vakanties hard mee met ploegen, zaaien, maaien, kuilen en bemesten. In wisselende samenstelling kwam de één in loondienst en ging de ander elders werken, maar bleef in zijn vrije tijd inzetbaar.
Ondertussen werden de werkzaamheden uitgebreid met grondverzet en transport en werd een mobiele kraan en vrachtwagen aangeschaft.

Voor Bert, Hendrie en Henk van de Beek, de drijvende krachten achter Gebr. van de Beek, was dit een solide basis om op voort te bouwen. Zij werken met het credo:

“Niet alleen sterk in grondwerk”

Hiermee vanzelfsprekend doelend op de veelzijdigheid van hun werkzaamheden.

Onder hun leiding werd de transportvergunning behaald alsmede de
VCA-certificering en ISO 9001-2015. Ook de ZZP-ers waar zij regelmatig een beroep op doen, hebben hun VCA-diploma.